Partners

Door een intensieve samenwerking tussen de Zorggarage en Pandor, zijn wij in staat om zowel automotive kennis over te dragen als te helpen met complexe zorg. Pandor heeft daarbij de beschikking over de kennis en kunde om ook verder dan het sleutelen de juiste begeleiding te kunnen bieden. Pandor Jeugdzorg is een organisatie met lef. Pandor ziet mogelijkheden buiten de reeds bestaande routes en daarbij hanteren zij géén 9 tot 5 mentaliteit. Pandor creëert een omgeving waarbij zowel de cliënt als de werker kunnen leren en proberen. Informeel maar professioneel. Pandor Jeugdhulp biedt programma’s en ondersteuning aan jongeren en gezinnen, zowel individueel als groepsgericht in de regio’s West Brabant West, West Brabant Oost, Zeeland en Oost Brabant.

De ANWB is al meer dan 125 jaar actief voor haar leden, om de belangen van elke automobilist te behartigen. Daarnaast is de ANWB natuurlijk ook nederlands grootste vereniging, met meer dan 4 miljoen leden. Wij van de zorggarage zijn heel erg vereerd met de ondersteuning van de ANWB voor het project de Zorgauto.

De slogan van het Oranje Fonds is 'Het Oranje Fonds brengt ons bij elkaar'. Het Oranje Fonds ondersteunt kansrijke initiatieven en activiteiten die bevorderen dat mensen zich zelfstandig kunnen (blijven) redden en blijven deelnemen aan de samenleving.

De grootste vacaturesite zijn is totaal niet belangrijk voor Twiglers, want een werkzoekende wil 3 goede banen zien in plaats van 75.000 niet-relevante functies, want wat heeft een timmerman aan een vacature voor banketbakker en een verpleger aan een baan als docent? Inderdaad, helemaal niets! Daarom werken we juist met super relevante kleine en middelgrote niche vacaturesites.

Donoren-in-natura

Stichting Zorggarage ontvangt een Google Grant. Het Google Grants-programma ondersteunt geregistreerde non-profitorganisaties die Google's filosofie delen en zich inzetten om de wereld verder te helpen op terreinen als wetenschap en technologie, onderwijs, volksgezondheid wereldwijd, het milieu, jeugdwerk en kunst. Google Grants is een advertentieprogramma met ondersteuning in natura dat gratis advertentietegoed voor Google AdWords aan non-profitorganisaties biedt.

Get.Noticed is online specialist in Arbeidsmarkt, Magento en Marketing. Gespecialiseerd in webdesign voor de arbeidsmarkt, voor webshops of voor maatwerk corporate websites, Get.Noticed is uw partner.