Wat doen we?

Wanneer iemand wil meekijken om te zien of de Zorggarage iets voor hem/haar is, mag diegene altijd op afspraak langskomen om eens te snuffelen. Een goed gesprek maakt al snel dat we met elkaar afspraken kunnen maken en een plan op kunnen stellen voor wat er nodig is. Iedere Zorggaragist heeft zijn eigen wensen en dromen, wij helpen om die ook waar te kunnen maken.

Vanaf dat moment kunnen we met elkaar aan de slag. De Zorggaragisten krijgen een heel scala aan technische uitdagingen, geen enkele dag is gelijk. Het ene moment sta je nog de remmen van een rallyauto te reviseren, het andere moment leg je een nieuwe distributieriem op een Citroën AX. Daarnaast hebben we ook mooie projecten, waarmee je extra taken mag uitvoeren en échte beslissingscapaciteit krijgt. Soms kan het allemaal wat overweldigend voelen. Dat is normaal en dat hoort erbij, wij zijn er om je dan te helpen. Soms werkt een steuntje in de rug nu eenmaal beter dan een preek van de baas.

Het motto is: Samen sleutelt sterker. Samen zorgen we voor elkaar, werken we aan onszelf én de auto en worden we als geheel sterker. We hopen dat onze Zorggaragisten buiten goede sleutelaar vooral sterker in hun schoenen komen te staan, met als einddoel dat zelfs een re-integratie op de arbeidsmarkt mogelijk wordt. Daarnaast kan het voorkomen dat uitstromen niet lukt en dan we er ook voor je.

Daarnaast bieden we onze Zorggaragisten een goede simulatie van hetgeen in een normale autogarage ook plaatsvindt, zonder dat er sprake is van de druk van het constant moeten werken om targets te halen. Op die manier wordt het langzamerhand voor onze Zorggaragisten steeds beter mogelijk om bij een commerciële garage een leuke baan te vinden, of een gave andere werkplek.